SECOND PREJURY

For the prejury, we produced different housing units for different users, the units varies by adding new function to each other. (like adding working spaces). And we draw some elevations showing the interrelation between public spaces and common spaces. There are sharing same open spaces adjacent to each other.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: